Így szól hozzám a Biblia - Kees De Kort képeivel, a Biblia 10 ószövetségi és 18 újszövetségi történetet mesél el

Cikkszám: ISZHAB
Gyártó: Partner termékek
Szállítási díj: 989 Ft
Várható szállítás: 2024. július 30.
Kívánságlistára teszem
7.900 Ft (7.524 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Így szól hozzám a Biblia - Kees De Kort képeivel, a Biblia 10 ószövetségi és 18 újszövetségi történetet mesél el
7.900 Ft (7.524 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Kees de Kort képeivel

Tudtad-e, hogy nem csak szavakkal lehet beszélgetni, mesélni? Lehet a tekintettel, a pillantással is. Vagy a mozdulatokkal.  S ha egy festőművész lát valamit, el tudja mesélni az ecsetvonásaival. Ilyen művész a holland Kees de Kort, aki nem tesz mást, mint fest, és a képeivel mesél. És nem akárhogyan. Hanem úgy, hogy téged is bevon, mintha szemtanúja lennél a történetnek. Mert ő szemtanú, amikor élővé teszi a Biblia képeit. Nem kell mást tenned, mint tágra nyitni a szemed, és lapozgatva belefeledkezni egy-egy történetbe.

Az Így szól hozzám a Biblia 10 ószövetségi és 18 újszövetségi történetet mesél el képeivel és rövid, könnyen befogadható szövegeivel. Lapozgatásra, nézegetésre, böngészésre ugyanúgy alkalmas, mint egyéni és közös olvasásra, történetmesélésre. Művészecset gondoskodik róla, hogy a család minden tagja – gyerek, szülő és nagyszülő – átélhesse a történeteket.

Kees de Kort holland festőművész bibliai illusztrációi világszerte ismertek. A modern művészet képi nyelvén ábrázolja a bibliai történetek alakjait, helyszíneit, mégis a bibliai kor hangulatát idézi. Képei a gyermek és felnőtt olvasót, szemlélődőt egyaránt bevonják a bibliai történetek világába.

  • PARAMÉTEREK
ISBN 978-615-5772-34-4
Méret 210 x 250 mm
Kiadás éve: 2022
Kiadó Parakletos Könyvesház
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 320

Termék címkék:
biblia gyerekeknek keesdekort könyv