Gyakran ismételt kérdések

- HOL VAN A JK BOLT és MIKOR VAN NYITVA?

JK Keresztény Ajándékbolt címe: Budapest, VII. ker. Dohány u. 80. A Blahától 3 - 4 perc séta. Ez a Dohány és Hársfa utcák sarka. Bejárat a Hársfa u. felől :)

NYITVA TARTÁS: Normál nyitva tartás: hétfőn 08,00-16,00 / keddtől péntekig 10,00 - 18,00 és szombaton 10,00-13,00

De kérlek, mindig nézz rá a Kapcsolat oldalra is, ahol jelzem az aktuális nyitva tartást és a szabadságokat stb.

2023 - tól már hétvégén, azaz szombaton is nyitva leszünk 10,00 - 13,00 között ( egy - két alkalomtól eltekintve )


- HOGYAN RENDELJEK?

Ha még nem vásároltál nálunk vagy csak ritkán rendelsz a neten keresztül, akkor is menni fog a rendelés :) A kosárba tett termékeid akkor kerülnek be a rendszerünkbe ( jön létre a megrendelés ), ha végigcsinálod a vásárlási folyamatot, mely azzal ér véget, hogy te is és mi is kapunk egy visszaigazoló email - t. A folyamat végén ellenőrizd az inboxodat. Ha nincs emailes visszaigazolásod, akkor fuss neki újra.


- CSOMAGFELADÁS ( mennyi és mikor kapom meg a rendelésem? )

CSOMAGFELADÁS ( GLS ):
minden hétköznap hívunk futárt, amennyiben nyitva tartási napon, délelőtt 10 - ig beérkezik a rendelésed, várhatóan még aznap fel is adjuk a csomagodat*, ha utánvéttel kérted / vagy ha az előreutalás is beérkezik a számlánkra addig. 1990.- belföldön a szállítási díj ( 34999 ft felett, előre fizetés esetén, ingyenes a szállítás / utánvét esetén +300 ft - os uv díjjal számolj )*ha raktáron van minden tétele a rendelésednek.A feladást követő munkanapon kézbesít a GLS ( az esetek 99% - ban ).

A kézbesítés napján megkapod email- ben a futárod mobilszámát, kérlek, vele egyeztess, ha aznap mégsem leszel otthon / másik napon szeretnéd a csomagot átvenni, stb. Mi ebben már menetközben nem tudunk segíteni :)


- LEADHATOK EGYEDI RENDELÉST IS?

Sajnos már nincs időnk és módunk egyedi rendeléseket befogadni, amennyiben egy - egy darabról van szó.

Válassz kérlek széles kínálatunkból vagy ha mindenképpen saját igével szeretnél valamit, javaslom a plázákban található cégeket, ahol szívesen elkészítik a kért pólót, bögrét stb. :) Ha 20 - 25 db egyedi pólóra lenne pl szüksége egy gyülekezetnek, akkor email - ben küldd el a file - t és megnézzük, le tudjuk - e gyártatni a mintát nektek.


- CSERE - BERE

Személyes vásárlás esetén egyre gyakoribb az a szituáció, amikor több héttel a bolti látogatásotok után szeretnétek kicserélni egy - egy terméket ... ezért született meg az alábbi szabályozás: akár méretcserét szeretnél ( póló, pulcsi esetében, kivéve maszk! ), akár minta - vagy színcserét, a vásárlás dátumától számított 3 napon belül várunk szeretettel a JK boltban és örömmel segítünk a pillanatnyi raktárkészlet erejéig.

Csak abban az esetben cserélünk, ha a csere tárgya kifogástalan és eladható állapotban kerül vissza hozzánk, ellenkező esetben jogunkban áll megtagadni a cserét. Együttműködésed köszönjük :)


- FIZETÉSI MÓDOK / ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGEK:

Személyesen: a JK Keresztény Ajándékboltban 1074 Budapest, Dohány u. 80.

A nyitvatartási időről a Kapcsolat oldalon találsz infót )

Futáros kiszállítással: GLS, Általában belföldön 1 - 3 munkanapon belül, munkaidőben kézbesítenek. Ára 1990 HUF + 300 ft, ha utánvéttel kéred a küldeményt ( 34999 ft felett, előre fizetés esetén, ingyenes a szállítás! )

- FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK - Belföldön

Bankkártya / Utánvét / Előre utalás / Pay Pal , személyes átvétel esetén készpénz vagy kártya a JK boltban

Az utaláshoz NEM kell várnod, lentebb megtalálod az infókat hozzá.

Utánvéttel a futárnak, a csomag átvételekor készpénzben vagy kártyával.

Banki átutalás: max.3 munkanapon belül, erre a bankszámlára várjuk ( de minél előbb utalsz, annál gyorsabban tudjuk mi is feladni a rendelésed! )

XEEM Kft. KHB 10400171-50526568-86771002

 

- FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK - Külföldi rendelés esetén

online bankkártyával / banki átutalással

XEEM Kft. EUR számla ( SEPA utaláshoz ): BE97 9671 8544 3249

XEEM Kft. RON számla: RO91 BREL 0005 6003 0485 0100

Külföldi csomagnál nincs utánvétes fizetésre lehetőség.

Külföldre csomagodat a GLS szállítja, általában 3 - 5 munkanapon belül.


- KÜLFÖLDRŐL IS RENDELHETEK?

Természetesen :)

Add le a rendelésed a webshopban és fizess bankkártyával. Vagy. ha van magyar bankszámlád, utalni is tudsz nekünk. Fizetés után feladjuk a csomagodat futárral ( ritkább esetben postán ).