Észak vagy halál! – Hajnalszárnya-sorozat 2. kötet - Andrew Peterson

Cikkszám: APEVH
Gyártó: Partner termékek
Szállítási díj: 989 Ft
Várható szállítás: 2024. július 30.
Kívánságlistára teszem
4.900 Ft (4.667 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Észak vagy halál! – Hajnalszárnya-sorozat 2. kötet - Andrew Peterson
4.900 Ft (4.667 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Észak vagy halál! – Hajnalszárnya-sorozat (The Wingfeather Saga) 2. kötet - Andrew Peterson

A három Igiby testvér, Jennár, Tink és Léli abban a hitben nő fel, hogy hétköznapi életet élnek, és egészen hétköznapi családból származnak. Egy végzetes napon viszont fény derül a titokra, hogy valójában ők Anniera „elveszett ékkövei”, egy tengerentúli királyság örökösei.

Hirtelen mindenki az életükre akar törni, ezért menekülni kényszerülnek. Céljuk a biztonságot jelentő Jégróna, ahová Fagyar agyarai nem követhetik őket. A legnagyobb veszélyt mégis a féltékenység és a keserűség jelenti, amely szétszakadással fenyegeti a családot. Jennár és testvérei végül kénytelenek a saját bőrükön megtanulni, hogy az összetartás mindennél fontosabb.

A díjnyertes, minden korosztályt lebilincselő Hajnalszárnya-sorozat (The Wingfeather Saga) második kötete, az Észak vagy halál! bebizonyítja, hogy az Igiby gyerekek kedvelt játékához, a cápaveszélyhez hasonlóan még a legelkeserítőbb helyzetből is van kiút...

A négyrészes fantasyregényből animációs sorozat is készül.

Andrew Peterson minden könyve csupa kaland, csupa zabolátlan kreativitás, de legfőképpen csupa szív. A szerző valódi költő és zseniális mesemondó.” (Sally Lloyd-Jones)

  • PARAMÉTEREK
  • VÉLEMÉNYEK
ISBN 978-963-288-720-3
Méret 152 x 228 mm
Kiadás éve: 2022
Kiadó Harmat Kiadó
Kötés: keménytáblás
Oldalszám: 392