Chosen (választott) - igés, keresztény feliratos, kereknyakú női póló ( türkiz, fehér felirattal ) XS - 2XL

Cikkszám: JK156NTKS
Gyártó: JK igés termék
Szállítási díj: 989 Ft
Várható szállítás: 2024. augusztus 26.
Kívánságlistára teszem
? felnőtt méret
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Chosen (választott) - igés, keresztény feliratos, kereknyakú női póló ( türkiz, fehér felirattal )  XS - 2XL
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Chosen (választott) - igés, keresztény feliratos, kereknyakú női póló ( türkiz, fehér felirattal )

Ha már pulóverünk van, legyen Chosen pólónk is, nem igaz? ;)

Az 1 Péter 2:9 azt mondja:

But you are a chosen race, a royal priesthood, a holy nation, a people for his own possession, that you may proclaim the excellencies of him who called you out of darkness into his marvelous light.

Ti azonban választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet vagytok, Isten tulajdonba vett népe, hogy hirdessétek nagy tetteit annak, aki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket;

Az igét illetve magát a teljes grafikát egy kiváló minőségű vinyl - ből vágjuk ki, nincs háttér, nem kell körbevágni, csak azt vasaljuk rá a pólódra, amit látni szeretnénk rajta. S mivel nincs felesleges háttér, így ezt a pólót is kényelmes viselni, a felirat puha, gumiszerű anyag, mely belesimul az anyagba.

Fontos, hogy betartsd a mosási útmutatót ( max 40 fokon, kifordítva és vigyázz, öblítő helyett ne használj illóolajat, mert az reakcióba léphet a festékkel ), akkor hosszan tartó a nyomat élettartama. 

MÉRETEZÉS: a leírásban lentebb, megtalálod a pontos méreteket, érdemes egy már meglévő, kényelmes pólódat megmérni és abból kiindulva választani :) 

Anyaga: 100% pamut, 145 g/m² súlyú. A nyakrész anyaga bordás kötésű. Környakú, kiváló minőségű varrási eljárás. A váll és nyakrész szalagos megerősítést kapott, hogy tartósabb és ellenállóbb legyen. A bevarrt címke szaténból készült;  kényelmes, alacsony súlyú anyag mindennapi viseletre.

Mosási útmutató: kifordítva mosd, 30 fokon, fehéríteni tilos! Szárítógépbe NE tedd és vasalni - a felirat miatt - csak kifordítva szabad. Ha ezeket betartod, sokáig  hordhatod az igés pólódat.

Mérettáblázat ( mellkas 1x / hossz )

XS - 41 / 58 cm

S -  44 / 60 cm

M -  47 / 62 cm

L -  50 / 64 cm

XL -  53 / 66 cm

2XL -  56 / 68 cm

UNISEX XL 59 / 76 cm nem minden mintánál érhető el

Készítő: JK Keresztény Ajándékbolt