Binge Jesus - igés, keresztény feliratos, kereknyakú, női póló, milleniumi rózsaszínben XS - 2XL

Cikkszám: JK300NMRS
Gyártó: JK igés termék
Szállítási díj: 989 Ft
Várható szállítás: 2024. június 18.
Kívánságlistára teszem
? felnőtt méret
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Binge Jesus - igés, keresztény feliratos, kereknyakú, női póló, milleniumi rózsaszínben XS - 2XL
3.900 Ft (3.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Binge Jesus - igés, keresztény feliratos, kereknyakú, női póló, milleniumi rózsaszínben

Binge - ezt a szót nagyon nehéz röviden megfogalmazni magyarul. Jelentése valami olyasmi: belemerülni valamibe, korlátozás és mértékletesség nélkül magunkhoz venni valamit, pl. ételt falni vagy zsinórban nézni pl. a kedvenc sorozatunkat ( binge watching ). Binge Jesus. Nos, mi erre szólítunk fel bárkit és mindenkit, aki csak szembejön velünk, mert míg az a fajta mohóság nem helyes cselekedet a részünkről, amennyiben ételről, italról, élvezetekről van szó, Jézushoz. közeledni, őt jobban és jobban megismerni és folyton csak vele lenni ,,,, nos, ez lehet(ne) életünk valós és egyetlen értelmes célja ... :) Nemde? 

Az igét illetve magát a teljes grafikát egy kiváló minőségű vinyl - ből vágjuk ki, nincs háttér, nem kell körbevágni, csak azt vasaljuk rá a pólódra, amit látni szeretnénk rajta. S mivel nincs felesleges háttér, így ezt a pólót is kényelmes viselni, a felirat puha, gumiszerű anyag, mely belesimul az anyagba.

Fontos, hogy betartsd a mosási útmutatót ( max 40 fokon, kifordítva és vigyázz, öblítő helyett ne használj illóolajat, mert az reakcióba léphet a festékkel ), akkor hosszan tartó a nyomat élettartama. 

MÉRETEZÉS: a leírásban lentebb, megtalálod a pontos méreteket, érdemes egy már meglévő, kényelmes pólódat megmérni és abból kiindulva választani :) 

Anyaga: 100% pamut, 145 g/m² súlyú. A nyakrész anyaga bordás kötésű. Környakú, kiváló minőségű varrási eljárás. A váll és nyakrész szalagos megerősítést kapott, hogy tartósabb és ellenállóbb legyen. A bevarrt címke szaténból készült;  kényelmes, alacsony súlyú anyag mindennapi viseletre.

Mosási útmutató: kifordítva mosd, 30 fokon, fehéríteni tilos! Szárítógépbe NE tedd és vasalni - a felirat miatt - csak kifordítva szabad. Ha ezeket betartod, sokáig  hordhatod az igés pólódat.

Mérettáblázat ( mellkas 1x / hossz )

XS - 41 / 58 cm

S -  44 / 60 cm

M -  47 / 62 cm

L -  50 / 64 cm

XL -  53 / 66 cm

2XL -  56 / 68 cm

UNISEX XL 59 / 76 cm nem minden mintánál érhető el

Készítő: JK Keresztény Ajándékbolt