Rólunk

Isten hozott a JK Keresztény Ajándékbolt oldalán :)

​Célunk, hogy minél több emberhez jussanak el igés ajándéktárgyaink segítségével az ÚR Jézus szavai. Köszönjük, hogy vásárlásoddal te is partnerünk leszel ebben a szolgálatban. 

A JK Keresztény Ékszer- és Ajándékbolt ( brand ) mögött álló XEEM Kft. egy mini, de annál lelkesebb vállalkozás. 6 éves webáruházas múltat követően 2018. tavaszán megnyitottuk budapesti ajándékboltunkat, először az Erzsébet krt - on, majd a Dohány u. 80 - ban ( ez a jelenlegi helyszínünk). A négyfős csapat nagy odaadással, lelkesen végzi ezt a szolgálatot.

Nórival ( első fotón balra / kékpólós képen középen / zöldpólóson balra ) találkozhatsz lent az eladótérben és általában vele beszélsz telefonon is.

Katát ( az első fotón középen / továbbiakon jobbra ) a galérián hallod jobbára dolgozni, ő igyekszik összefogni és irányítani a folyamatokat a boltban és online is, miközben tervezi és kitalálja az újdonságokat.

Berni ( kékpólós képen balra) és Bogi ( zöldpólós képen középen ) pedig segít nekünk minden olyanban, amit nekünk már nincs érkezésünk elvégezni :) 

Szabolcs ( első fotó ) a háttérből felügyeli és vigyázza a pénzügyi folyamatokat Legfőbb célunk, hogy minél több emberhez jusson el Isten igéje, ezért ( szinte ) minden ajándéktárgyunkon megtalálod valamelyik igeverset a Bibliából. Nagyon sok tárgyat mi magunk tervezünk és készítünk, így minden darab sok szeretettel készül, bízom benne, hogy Neked is sok örömet fog okozni a viselésük, használatuk.

Választékunkat bővítettük a bolt megnyitásakor ( és tesszük ezt azóta is, folyamatosan ), azért, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni a boltunkba betérő hívő vagy még csak kereső embereket, így több alkotó munkáját is megtalálod nálunk.

Az ékszereken kívül árusítunk faliképeket, képeslapokat, hűtőmágneseket, bögréket, faliórákat, pólókat, pulcsikat, vászontáskákat stb.

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran a Kapcsolat oldalon található elérhetőségeken.

Szeretettel és az Úr áldásaival

üdvözöl, a JK Csapata

 

 


2023. februárjában a PAX TV, Keresztmetszet c. adásának vendégei voltunk Nóri és én. Hálásak vagyunk a remek beszélgetésért, a szeretetteljes hangvételű kérdésekért, Berki Csabinak. Ha szeretnél kicsit a dolgok mögé látni és megérteni, mi történik a JK bolt falain belül, akkor nézd meg az adást velünk :) Köszönjük, K és N


Facebook live 2022. 09. 01.​Kik vagyunk? Miért csináljuk ezt az egészet? Munka ez vagy szolgálat? NÉZZETEK BENNÜNKET, és mindenre választ kaptok. Nórival lelkesen válaszoltunk az ÁkkssÉlőlájvban oldalon :)  Hálásan köszönjük Ákosnak a szuper kérdéseket és hogy érdekesnek tartotta JK szolgálatot egy interjú erejéig :)